top of page

Om oss

Vi har lang erfaring og høy kompetanse inn garasjeporter og garasjemarkedet.
Våre medarbeidere har mer enn 20 års erfaring innen salg og produksjon av garasjeporter, noe som bidrar til at du er sikret en god portløsning.

Vi leverer garasjeporter til byggmestere, forhandlere, garasjeprodusenter både i Norge og internasjonalt. Med eget service og supportsenter er Eurodoor et trygt valg. 

1. Velg hvilken Live logo-variant du ønsker å bruke på hjemmesiden. 2. **Kopier korrekt lenke fra lenkelisten tilsendt i egen mail.** 3. Lim inn lenken i en <img src=»lim_inn_koden_her»> i kildekoden/HTML’en i din publiseringsløsning eller som en bildelenke dersom du ikke ønsker å bruke HTML-redigering. ~~Sendt mail til Jan Erik for å høre om han har fått tilsendt denne. ~~ ~~**Sendt mail til Bisnode for å få tilsendt listen** ~~ Avslått tilbud, men sendt til Jan Erik i tilfelle han er interessert

Eurodoor gir deg mer for pengene

 • Klemsikring

 • Garasjeporter tilpasset det Norske markedet med minimum 40 mm isolasjon. 

 • Våre garasjeporter er enkle å montere

 • Norsk monteringsveiledning

 • Flere lag lakk sørger for god beskyttelse, som sikrer at garasjeporten har lang levetid

 • Skrubits til selvborende skruer følger med på kjøpet

 • 5 års full garanti

 • Service og supporttelefon

 • Opplæring av håndverkere og forhandlere

 • Kort leveringstid

Din sikkerhet er viktig for oss

Alle våre garasjeporter er utviklet for at de skal være trygge å bruke for alle som bruker og ferdes rundt porten. I tillegg til å være klemsikre er alle våre porter utstyrt med fallsikring. Eurodoor portåpnerene er utviklet med "barnesikring"slik at de stopper og snur dersom de får motstand når de kjøres ned. Belastningen kan justeres ut i fra hva du mener er riktig belastning.

DIN TRYGGHET

Vi har gjennom de siste årene solgt flere tusen garasjeporter hvert eneste år. Vår erfaring og kunnskap om porter er din trygghet når du skal kjøpe port. Kontakt oss gjerne på post@eurodoor.no dersom du har spørsmål eller ønsker rådgiving om ditt prosjekt. 

Miljø

Miljofyrtarn_-_v1_-_Banner_1920x1080px.j

Vår bedrift tar arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor. Det handler om vårt samfunnsansvar, vårt omdømme og vår troverdighet. Vi skal være en bedrift som tilbyr miljøvennlige løsninger i alle våre oppdrag.

Fair Deal As har i dag et internt miljøstyresystem. Miljøstyring brukes for å regulere virksomheters innvirkning på ytre miljø. Det innebærer at en virksomhet formulerer miljøpolitikk og miljømål for å styre aktiviteter, produkter og tjenester. Dette foregår ofte integrert i bedriftens andre styrings- og ledelsesfunksjoner. 

 

Miljøfyrtårn er en sertifiseringsordning for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. En sertifisert virksomhet oppfyller kriterier tilpasset egen drift og bransje, og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø. Et Miljøfyrtårn-sertifikat tildeles etter en uavhengig vurdering av en sertifisør. Hvert tredje år blir virksomheten resertifisert.

bottom of page