top of page
Søk
  • Eurodoor

Viktige ting å tenke på når du skal montere Eurodoor garasjeport.

Når du skal montere din Eurodoor garasjeport er det noen få viktige, men enkle ting du bør vite om, og sjekke for at den skal fungere smertefritt i mange år!


Følg monteringsanvisningen nøye, men vær ekstra oppmerksom på:

1. Når du begynner er det viktig at leddene vatres når du starter montasjen. Dersom leddene ikke er i vater, vil porten trekkes skrått opp og du får friksjon og unødvendig slitasje på delene (vaier, rullehjul og hengsler.)

2. Når du monterer L-skinnene og veggskinnene (vertikal skinne) er det ekstremt viktig at begge sider er i samme høyde i toppen. Dersom gulvet er skjevt, løfter du den laveste side til å være i vater med den høyeste skinnen. Bruk gjerne laser eller vater for å sikre dette.

3. Når du monterer vaierene på hver side(før fjærene strammes), sørg for at vaierene på begge sider er like stramme. «Spill» på vaierene som strengene som på en gitar for å sjekke

4. Stram fjærene slike mye på begge sider i tråd med matrisen i monteringsanvisningen og label på innsiden av porten.


Dersom disse punktene er fulgt og du har fulgt monteringsanvisningen, vil porten din fungere i mange, mange år!


NB! Husk å sjekke porten regelmessig! Som en bil, sykkel eller annen gjenstand laget av stål, med bevegelige deler, trenger den vedlikehold og stell. (Sjekke løse gjenstander, skruer, etterstramme deler, smøre, justere fjærer osv)


Bestill gjerne årlig service-avtale på post@eurodoor.no

597 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page